• Microinvest Склад Pro Light

    Microinvest Склад Pro Light

    СкладPRO Light

    Microinvest Склад Pro Light е иновативен продукт, разработен, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета, барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки.

    233 лв.

    Microinvest Склад Pro Light е иновативен продукт, разработен, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки). Програмата е подходяща за извършване на продажби в натоварени търговски обекти. Продуктът оптимизира и контролира процеса по осъществяване на продажбите и плащанията.

    Microinvest Склад Pro Light притежава пълна интеграция с Microinvest Склад Pro, което позволява на крайния потребител да се възползва от богатите функционални възможности и на двете приложения. По този начин, нашите клиенти получават по-добри възможности за управление на множество обекти, анализ и обработка на натрупаните данни.

    С минимални изисквания към хардуера, ергономичен дизайн и изключително улеснена работа, Microinvest Склад Pro Light е надеждна софтуерна система, която може да бъде полезна на всички видове складове, магазини, заведения за хранене и всякакъв тип търговски обекти. Продуктът е оптимизиран за работа с всички видове периферни устройства: баркод четци, touch screen терминали, работи с всички фискални принтери, POS принтери и касови апарати.

         Microinvest Склад Pro Light предлага на своите клиенти два режима на работа:

    Microinvest Склад Pro Light - Търговски обект е подходящ за работа в супермаркети, магазини и ресторанти за бързо хранене. С помощта на приложението, операторите могат бързо и лесно да извършват продажби, плащания, да издават всякакъв вид документи и да прилагат съответните отстъпки за клиенти. Microinvest Склад Pro Light - Търговски обект позволява на собствениците и управителите да изградят система на достъп за своите служители съобразно структурата на компанията.

    Microinvest Склад Pro Light - Ресторант е специализиран интерфейс и е подходящ за работа в ресторанти, пицарии, барове, нощни клубове и други заведения за хранене. Приложението предлага всички характерни за този тип търговски обекти функции - откриване и разделяне на сметка, различни видове плащания, печат на междинни бележки, управление на всички видове фискални и нефискални устройства, определяне нива на достъп, автоматично подаване на поръчка към кухня и бар. Разработени са и някои специални модули като "Happy Hour" и модул "Резервации".

     Основни характеристики на Microinvest Склад Pro Light:

    • Поддържане на базата данни на Microinvest Склад Pro;
    • Работа в режим клиент-сървър;
    • Определяне нива на достъп – собственик, администратор, управител и оператор;
    • Управление на клиентски дисплей;
    • Управление на електронни везни;
    • Управление на касови апарати;
    • Директно управление на матрични принтери;
    • Издаване на стокови разписки и фактури;
    • Оптимизиран е за работа с Touch Screen системи;
    • Управление на видео система за наблюдение на мястото на продажба;
    • Възможност за възпроизвеждане на рекламни видеоклипове или рутиране на снимки на работния екран на модула;
    • НОВО! Интеграция с безжична система за повикване на сервитьори. Благодарение на нововъведението посетителите в заведенията се обслужват качествено и модерно, персоналът реагира бързо, а мениджърският екип може да контролира времето и бързината, с която служителите удовлетворяват желанията на клиентите. 

     Можете да свалите Microinvest Склад Pro Light безплатно и да го използвате в рамките на 30 дни.

    Търговски режим 

    Софтуер за магазин

    Търговски софтуер

    Ресторантски режим

    Софтуер за ресторант

    Софтуер за заведения

   • ПОДОБНИ ПРОДУКТИ